Afspraak maken?
0
Sluiten

SHOWROOM | Boxspring IBIZA | 180x200 | Beige

€1.979,-
€1.299,- 1-8 dagen
Levertijd: 1-8 dagen... Toon meer
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal bij levering
  • Betaal in drie termijnen
  • Standaard twee jaar garantie

Productomschrijving

Boxspring IBIZA

Met de boxspring Ibiza van de Beddenloods slaap je zonder twijfel geen nacht meer slecht. De boxspring heeft pocketvering onderboxen met daarop 7 zones pocketvering matrassen. Deze matrassen zijn 21CM dik, afgewerkt met hoogwaardige kwaliteit koudschuim en hebben 500 veren per M2.

De pocketvering onderbox zorgt voor een goede ventilatie en een extra comfortabele ondersteuning voor. het matras. Hierdoor blijft het matras langer kwalitatief goed. 

Verschillende stoffen en kleuren zijn mogelijk. Zie de laatste foto voor een stof/kleur keuze. Liever uitproberen in de showroom? Maak een afspraak en kom langs. 

Keuze topmatras: 

Koudschuim 5/6CM:
Dit is de standaard topper die geleverd wordt. De kern is HR30 koudschuim. Dit zorgt voor een middelzacht gevoel. Er zit een 3D dubbeldoek tijk om de topper. Deze zorgt voor ventilatie. 

Koudschuimtopper 7/8CM HR40 BRONZE:
Wanneer je kiest voor 1 stap betere topper kom je uit bij deze topper. Deze is van HR40 koudschuim. Dit schuim zorgt voor een zacht gevoel met goede ondersteuning en de juiste ventilatie. Doordat de topper dikker is blijft deze ook beter zijn vorm aanhouden. Het tijk dat om deze topper zit is sterkere kwaliteit en is beter uitwasbaar. 

Traagschuim 7/8CM NASA BRONZE:
Traagschuim/NASA is een schuim dat langzaam naar het lichaam gaat vormen. Deze topper is extra zacht. Het nadeel hieraan is dat er minder ondersteuning wordt geboden voor het lichaam. Traagschuim is geschikt voor mensen met spierziektes of bijvoorbeeld gevoelige botten. Lig je graag zacht maar wel met ondersteuningen? Kies dan voor de HR40 EXCELLENT topper en niet voor de traagschuim.

Koudschuim 8/9CM HR40 SUPREME (Sense ICE)
Deze topper heeft als eigenschap een zacht gevoel. Door het koudschuim HR40 is dit een goede ventilerende topper. Wat dit een luxere topper maakt dan een andere 8/9 CM topper is dat er een "SENSE ICE" laag op de topper zit. Dit is een verkoelende laag op de topper, heerlijk voor in de zomer. De onderzijde van de topper heeft deze laag niet, deze kant is dan juist goed te gebruiken voor in de winter. Verder is het een topper waar gewicht in zit, deze verschuift dus niet snel van zijn plek. 

Koudschuim 9/10CM HR40 EXCELLENT:
Graag een topper die niet verschuift, zacht aanvoelt maar wel ondersteuning biedt? Dan is deze topper de juiste keuze. Doordat deze topper 9/10CM dik is, voelt deze lekker zacht aan maar biedt tegelijkertijd wel de juiste ondersteuning. Het tijk is gemaakt van TENCEL, dit voelt zacht aan en is anti allergie. Het koudschuim is van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie. Doordat de topper dikker en dus zwaarder is blijft deze goed op zijn/haar plek liggen. 

Koudschuim 10CM HR60 CROWN HYBRIDE LLQ:
Een topper die niet tot nauwelijks slijt. Door de extra hoge kwaliteit koudschuim (HR60) is dit schuim zo sterk dat het tot een gewicht van 150KGper kant kan verdragen. LLQ staat dan ook voor "Long Life Quality". De topper heeft een zacht gevoel door het fijne tijk en geeft een uitstekende ondersteuning met uitstekende ventilatie. 

Koudschuim 11/12CM HR50 Velvet Diamant (Sense ICE):
Als je voor de zwaarste topper wilt gaan is dit de juiste keuze. Door de hoge kwaliteit koudschuim (HR50) is het een hele fijne topper met een uiterst zacht gevoel en juiste, goede ondersteuning. Bijkomend heeft deze topper een "Sense ICE" zijde. Dat wil zeggen dat dit een verkoelende functie heeft. Ideaal voor warme zomers. De andere zijde heeft een "warme" kant. Dit is dan goed te gebruiken voor in de winter periode. Doordat de topper zo dik is, kan het bijna niet voorkomen dat deze verplaatst. 

Pocketvering, wat is dat?

De (7) pocketvering zones zorgen voor een optimale ondersteuning van ieder gedeelte van het lichaam, zodat het lichaam op verschillende plekken op een andere manieren wordt ondersteunt. Het gewicht wordt namelijks verdeeld over 7 verschillende zones die allemaal een andere hardheid hebben.

Zorg dragen voor je nieuwe box?

Het is ontzettend belangrijk om goed voor je nieuwe box te zorgen, om hem langdurig te kunnen gebruiken. Goedkoop moet natuurlijk geen duurkoop worden. Houd de box netjes en stofvrij door de box af en toe te stofzuigen. Hiervoor kun je het beste een meubelmondstuk gebruiken.

Garantie

Er zit standaard 2 jaar garantie op de boxspring. Mocht er na deze periode iets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan zoeken wij naar een geschikte oplossing.

Showroom 

Toch liever even proef liggen? Maak dan vrijblijvend een afspraak in een van onze showrooms. 

Leverings mogelijkheden:

- Levering tot in de gang (Gratis) Wij zorgen dat de onderdelen van de boxspring droog in de gang staan. 

- Neerzetten op de gewenste plek (€19,99) Wij zetten de onderdelen van de boxspring neer op de plek die u ons aanwijst. 

- Montage (€49,99) Wij zetten hierbij de boxspring op de gewenste plek en monteren deze ook. We nemen het verpakkingsmateriaal mee retour. 

 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

SHOWROOM | Boxspring IBIZA | 180x200 | Beige
€ 1.979,-
€ 1.299,-
SHOWROOM | Boxspring IBIZA | 180x200 | Beige
1-8 dagen
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking