Afspraak maken?
0
Sluiten

Boxspring 1884

€2.549,-
€1.699,-
Levertijd: 2-3 weken... Toon meer
168 variaties Afmeting: 180x200, Kleur: Light Gray 80
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal bij levering
  • Betaal in drie termijnen
  • Standaard twee jaar garantie

Productomschrijving

Luxe boxspring 1884 

De boxspring 1884 is een luxe boxspring die op hoogwaardige kwaliteit is afgewerkt en heeft geveerde onderboxen. De Neve stof die er standaard op zit is een sterke geweven/gevoerde stof. 

Levertijd

Deze boxspring is leverbaar binnen 2-3 weken in alle kleuren en afmetingen. 

Slaapgarantie

De Beddenloods hanteert 14 dagen slaapgarantie. Mocht het matras of de topper toch niet naar wens zijn, gaan wij samen op zoek naar een geschikte vervanger.

Het matras 

Een hoogwaardig 22CM 7 zones pocketvering matras. Keuze uit medium (tot 75KG), firm  (tot 105KG) of extra firm (tot 150KG). 

De topper 

De standaard topper die op deze boxspring ligt is de HR40 Supreme koudschuimtopper. Deze topper heeft als eigenschap een zacht gevoel. Door het koudschuim HR40 is dit een goede ventilerende topper. Wat dit een luxere topper maakt dan een andere 8/9 CM topper is dat er een "SENSE ICE" laag op de topper zit. Dit is een verkoelende laag op de topper, heerlijk voor in de zomer. De onderzijde van de topper heeft deze laag niet, deze kant is dan juist goed te gebruiken voor in de winter. 

Verder is het een topper waar gewicht in zit, deze verschuift dus niet snel van zijn plek. 

Het hoofdbord

Het hoofdbord steekt aan beide zijkanten 5CM uit en is 120CM hoog. Het hoofdbord is vlak en heeft veel opvulling wat een zacht gevoel geeft. Het hoofdbord zit met 2 schuiven vast aan de onderboxen. 

Onderbox 

De onderbox is uitgevoerd met 7-zones pocketvering 27CM hoog. 

Pootjes

Metalen zwarte pootjes. In het midden zijn de pootjes naar achteren gemonteerd zodat deze Boxspring een zwevende look krijgt. 

Andere afmeting?

Staat de gewenste afmeting er niet bij? Geen probleem, alles is mogelijk op bestelling. Neemt contact met ons op voor een offerte op maat. Bijna alles is mogelijk! 

Garantie

Er zit standaard 2 jaar garantie op de boxspring. Mocht er na deze periode iets gebeuren, neem dan contact met ons op, dan zoeken wij naar een geschikte oplossing.

Showroom

Toch liever even proef liggen? Maak dan vrijblijvend een afspraak in een van onze showrooms. 

Bezorgmoment & montage 

Deze boxspring bezorgen en monteren wij GRATIS op de gewenste plek. Na je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de exacte levertijd en het bezorgmoment. Wij nemen het verpakkingsmateriaal mee retour. 

 

Reviews

5 from 5Based on 5 reviews
Schrijf je eigen review
5 from 5
Goede en snelle service! Mijn nieuwe boxspring is snel geleverd. Bij vragen waren ze erg snel en makkelijk bereikbaar. Erg professioneel en klantvriendelijk. Goed voor elkaar!
Gepost door: Jetske De Boer op 5 Juli 2023
5 from 5
Wij hebben bij Thomas inmiddels meerdere bedden gekocht. Onder andere voor onze vakantiewoning. Wij krijgen van onze gasten regelmatig te horen dat we heel goede bedden hebben. Heel belangrijk. Wat minstens zo belangrijk is, is de zeer prettige samenwerking met Thomas, maar ook zeker met zijn personeel. Het bedrijf is betrouwbaar, goed bereikbaar en deed bij ons meer dan wat in eerste instantie was afgesproken. Uitstekende service. Heel goede prijzen.
Gepost door: Bert Nijland op 5 Juli 2023
Toon meer

Maak jouw aankoop compleet!

Boxspring 1884
€ 2.549,-
€ 1.699,-
Boxspring 1884
Afmeting: 180x200, Kleur: Light Gray 80
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking